Skip to main content

Grönytor

GTS markservice har ett heltäckande utbud av tjänster för att sköta båda mindre och större grönytor. Vi planterar, vattnar, göder, beskär och rensar ogräs i precis den omfattning du önskar. Vi använder miljövänliga metoder och utrustning för att säkerställa hälsosamma och estetiskt tilltalande utomhusmiljöer. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Plantering

Plantering förnyar och berikar trädgårdar och grönområden. Vi väljer noggrant växter som passar klimatet och platsen, vilket säkerställer långvarig skönhet och hälsa. Låt oss skapa er drömträdgård!

Bevattning

Bevattning är avgörande för frodiga grönområden. Vi använder effektiva system för att säkerställa optimal vattentillförsel, främja växthälsa och minska vattenförbrukning. Håll era grönområden livskraftiga och vackra året om.

Gräsklippning

Gräsklippning håller gräsmattan snygg och hälsosam. Regelbunden klippning främjar tät tillväxt och förhindrar ogräs. Vi använder miljövänliga klippmetoder för att skapa en frodig och välskött gräsyta.

Häckklippning

Är häcken till för insynsskydd eller för dekoration? Häckklippning är en konst. Ta kontakt med oss för att få en frisk och frodig häck som blommar när den skall eller som gör det den är tänkt att göra. Vi har kompetensen och redskapen som täcker alla häckars behov oavsett sort eller storlek.

Beskärning

Vi utför professionell beskärning av träd och buskar. Genom att ta bort döda grenar och forma kronan, säkerställer vi optimal tillväxt och estetisk skönhet.

Fruktträdsbeskärning

För att ett fruktträd ska må bra och ge bra skörd måste det regelbundet beskäras på rätt sätt. Vi tar hänsyn till trädets form och jobbar långsiktigt för att skapa ett vackert och friskt träd. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Gallring

Gallring och föryngringsbeskärning av buskar är nödvändigt för att föryngra grenverket vilket ger friska och hållbara buskar som lättare klarar sjukdomar. Kontakta för mer information.

Säsongsväxter

I en säsongsplantering kan vi snabbt och enkelt anpassa urnor efter varje årstid vår-, sommar- och höst. Det är ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt att snabbt skapa trivsam färg och grönska. Vi sköter allt från plantering, utsättning, vattning, gödning och tar sedan in krukorna när säsongen är över.

Planteringar

Vår och höst är idealiska för plantering av perenner, buskar och träd. Boka ett möte med oss för att se hur vi kan hjälpa er få ut det mesta av er trädgård och grönområden.

Ogräsbekämpning

Effektiv ogräsbekämpning skyddar grönområden och främjar växttillväxt. Vi använder miljövänliga metoder för att ta bort ogräs utan att skada omgivande växter.

Nedtagning av träd

Att fälla ett träd kräver kunskap och ska göras med omsorg av utbildad personal. Vi ombesörjer säker trädfällning och kan även ta hand om stubben, stammen, grenar och lövverket. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter,

Arboristtjänster

Vi erbjuder ett komplett utbud av arboristtjänster som omfattar allt från beskärning, nedtagning till trädvård. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Styling

Inför en försäljning är det viktigt att tänka på vilket intryck som ges av utemiljön. Vi kan hjälpa till med rådgivning och styling av hela din utemiljö oavsett om det är en villatomt eller ett helt parkområde. Kontakta oss för mer information.

Avfallshantering

Avfallshantering i offentliga miljöer innebär placering av sopkärl, regelbunden tömning, sortering av återvinningsbart material och att hålla området rent. Effektiv avfallshantering främjar trivsel och minskar miljöpåverkan.

Skräpplockning

Skräpplockning i offentliga miljöer innebär regelbunden insamling av skräp för att upprätthålla renlighet. Det främjar trivsel, skyddar djurliv och minskar nedskräpningens negativa inverkan på miljön och samhällsbilden.

Städning

Städning i offentliga miljöer inkluderar regelbunden rengöring av ytor, skräpplockning, tömning av sopkärl och underhåll av toaletter. Detta säkerställer hygien, trivsel och en attraktiv miljö för allmänheten.

Kompostering

Kompostering i offentliga miljöer innebär insamling av organiskt avfall för att omvandla det till näringsrik kompost. Detta minskar avfallsmängden, främjar hållbarhet och förbättrar jordkvaliteten i gröna områden.

Förfrågningar och offerter