Skip to main content

Skötsel och underhåll

Vi erbjuder regelbunden gräsklippning, ogräsrensning, städning, lövblåsning, återvinning, snöskottning, sandning och mycket mer för att säkerställa att era anläggningar är välskötta och attraktiva året runt. Boka ett möte med vår representant för att kartlägga era behov och för att hitta det upplägg som passar bäst för er.

Plantering

Plantering förnyar och berikar trädgårdar och grönområden. Vår och höst är idealiska för plantering av perenner, buskar och träd. Vi väljer noggrant växter som passar klimatet och platsen, vilket säkerställer långvarig skönhet och hälsa. Låt oss skapa er drömträdgård!

Gräsklippning

Gräsklippning håller gräsmattan snygg och hälsosam. Regelbunden klippning främjar tät tillväxt och förhindrar ogräs. Vi använder miljövänliga klippmetoder för att skapa en frodig och välskött gräsyta.

Häckklippning

Gräsklippning håller gräsmattan snygg och hälsosam. Regelbunden klippning främjar tät tillväxt och förhindrar ogräs. Vi använder miljövänliga klippmetoder för att skapa en frodig och välskött gräsyta.

Beskärning

Vi utför professionell beskärning av träd och buskar. Genom att ta bort döda grenar och forma kronan, säkerställer vi optimal tillväxt och estetisk skönhet.

Bevattning

Bevattning är avgörande för frodiga grönområden. Vi använder effektiva system för att säkerställa optimal vattentillförsel, främja växthälsa och minska vattenförbrukning. Håll era grönområden livskraftiga och vackra året om.

Säsongsväxter

Säsongsplantering innebär att plantera växter anpassade till varje årstid. Vår, sommar och höstplanteringar utförs i urnor för att skapa trivsel och variation i området. Boka ett möte med oss för att se hur vi kan hjälpa er få ut det mesta av er trädgård och grönområden.

Gallring

Gallring och föryngringsbeskärning av buskar är nödvändigt för att föryngra grenverket vilket ger friska och hållbara buskar som lättare klarar sjukdomar. Kontakta för mer information.

Ogräsbekämpning

Effektiv ogräsbekämpning skyddar grönområden och främjar växttillväxt. Vi använder miljövänliga metoder för att ta bort ogräs utan att skada omgivande växter.

Rondering

Vi utför regelbundna kontroller över ert område för att upptäcka eventuella problem, plocka skräp, se över källsorteringsutrymmen mm. Vi tar ett helhetsansvar för hela området och kan även arbeta efter ett förutbestämt skema

Avfallshantering

Avfallshantering i offentliga miljöer innebär placering av sopkärl, regelbunden tömning, sortering av återvinningsbart material och att hålla området rent. Effektiv avfallshantering främjar trivsel och minskar miljöpåverkan.

Skräpplockning

Skräpplockning i offentliga miljöer innebär regelbunden insamling av skräp för att upprätthålla renlighet. Det främjar trivsel, skyddar djurliv och minskar nedskräpningens negativa inverkan på miljön och samhällsbilden.

Städning

Städning i offentliga miljöer inkluderar regelbunden rengöring av ytor, skräpplockning, tömning av sopkärl och underhåll av toaletter. Detta säkerställer hygien, trivsel och en attraktiv miljö för allmänheten.

Kompostering

Kompostering i offentliga miljöer innebär insamling av organiskt avfall för att omvandla det till näringsrik kompost. Detta minskar avfallsmängden, främjar hållbarhet och förbättrar jordkvaliteten i gröna områden.

Förfrågningar och offerter